#xapian

/

      • jrollins has quit
      • vivekp has quit
      • vivekp joined the channel
      • sielicki has quit
      • cosimoc[m] has quit
      • ollynz[m] has quit
      • ptomato[m] has quit
      • icebyte[m] has quit
      • palkeo[m] has quit
      • jrollins joined the channel
      • olly[m] joined the channel
      • ptomato[m] joined the channel
      • cosimoc[m] joined the channel
      • palkeo[m] joined the channel
      • sielicki[m] joined the channel
      • olly
        bremner: 1.4.7 fixes that cursor problem and the new-in-1.4.6 xapian-check bug with zero doclens, and i've just uploaded 1.4.7-1 to debian
      • icebyte[m] joined the channel
      • morefreeze
        congratulate 1.4.7 release! Cheer!🍻
      • morefreeze has quit
      • bremner
        olly: thanks.
      • ghegde_ joined the channel
      • palkeo[m] has quit
      • sielicki[m] has quit
      • olly[m] has quit
      • cosimoc[m] has quit
      • icebyte[m] has quit
      • ptomato[m] has quit
      • ptomato[m] joined the channel
      • olly[m] joined the channel
      • kyrs joined the channel
      • kyrs has quit
      • palkeo[m] joined the channel
      • cosimoc[m] joined the channel
      • sielicki[m] joined the channel
      • icebyte[m] joined the channel
      • ali1234 joined the channel
      • Hasimir joined the channel
      • Hasimir has quit
      • Hasimir joined the channel
      • djinni` has quit
      • djinni` joined the channel
      • vivekp has quit
      • vivekp joined the channel
      • ghegde_ has quit
      • vivekp has quit
      • vivekp joined the channel
      • samuelharden
        I have a few questions for ghegde, He doesn't seem to be here. But still will put them here. If he checks the log and I don't forget.
      • * How is the evaluation for the math-aware going on the dataset by tangent or RIT group?
      • * Did you try resolving the issues with failing checks on the pull request?
      • I tried running and checking the testcases you have written. They look great :)
      • ghegde joined the channel
      • ghegde
        samuelharden: About travis build fail - all tests looks passed. I am not sure about the reason.
      • I implemented parser with recursion. There I spent some time. Couple of test cases still fail. I will fix them (some work at uni, couldn't be much productive).
      • No progress in evaluation, hope to have some result over weekend.
      • samuelharden
        Great! Yes i saw your update in journal about recursion.
      • Would be great to sort out travis build soon.
      • If it's something out of testcases and build enviornment issues. Would be great to ask for help from us.
      • ghegde
        I went through travis logs. But no clue what's wrong. any idea?
      • samuelharden
        in appveyor. one test fails:
      • ok
      • Running test: uniqueterm1... ok
      • Running test: allpostlist2... ok
      • Running test: emptyterm2... FAIL: DatabaseError: .glass/dbw/spelling.glass: delete failed (No child processes)
      • Expecting exception InvalidArgumentError
      • Caught expected InvalidArgumentError exception: InvalidArgumentError: Empty terms are invalid
      • Probably you are adding an empty term?
      • ghegde
        I saw that..If i remember correctly, it's known issue
      • once reported about that to olly. I didn't change those testcases
      • samuelharden
        Does it come in master aswell?
      • Are you trying to run the testcases locally before pushing?
      • ghegde
        yes.
      • samuelharden
        Do you get this issue when you run these test on your laptop
      • ?
      • ghegde
        All tests passed
      • No. Successful run
      • samuelharden
        Can you try running the test on master and your branch locally
      • Oh!
      • Let me also try to run test on your branch
      • ghegde
        Sure
      • samuelharden
        I did compile a copy today.
      • umm, seems i did run the test case on your branch and it passed.
      • olly: jaylett Did we see such issues earlier with travis and appveyor, tests passing locally and not passing on them?
      • ghegde
        I will commit some changes by tomorrow and see again.
      • samuelharden
        Just running the tests again to confirm.
      • That would be awesome :)
      • If it doesn't fix tomorrow, probably i will check it further and we can ask advice from olly and jaylett
      • ghegde
        Ok:)
      • samuelharden
        Any other thing you need help on or want to discuss?
      • ghegde
        I can't think of anything now.
      • samuelharden
        Oh travis is failing due to some other error not test cases:
      • ghegde
        I plan to add fix for #763
      • samuelharden
        travis_time:start:0a41f050
      • [0K$ git status --porcelain|grep '^' && { echo "The generated files listed above are not in .gitignore" ; exit 1; }; true
      • ?? xapian-core/languages/irish.cc
      • ?? xapian-core/languages/tamil.h
      • The generated files listed above are not in .gitignore
      • I wonder why would this happen. Did you change something here in languages or relating to languages in Makefile
      • ghegde
        No. I didn't
      • samuelharden
        Then probably something which is required and we haven't done overall. We can confirm with olly if this is issue in master aswell and do the appropriate change.
      • Would be great to track this (FAIL: DatabaseError: .glass/dbw/spelling.glass: delete failed (No child processes)) aswell
      • ghegde
        I plan to work on this #763 for a change. if you have any idea which file to look up, that would be great.
      • Like where to start. @olly any guidance?