#vagrant

/

      • Stalkr_ has quit
      • liquid-silence has quit
      • spronk joined the channel
      • Mixologic_ joined the channel
      • k-dawg joined the channel
      • nzt has quit
      • Mixologic joined the channel
      • Mixologic_ joined the channel
      • spvensko has quit
      • spvensko joined the channel
      • Mixologi- joined the channel
      • phil_s_stein is now known as phil_s|away
      • Mixologi| joined the channel
      • Mixologic_ has quit
      • emcfins has quit
      • Mixologic_ joined the channel
      • Mixologi- joined the channel
      • benlovell joined the channel
      • Mixologic_ joined the channel
      • pauloelr has quit
      • Luke has quit
      • benlovell has quit
      • Mixologi| joined the channel
      • dadamssg joined the channel
      • cewood joined the channel
      • Mixologic_ joined the channel
      • heathsnow has quit
      • Mixologic joined the channel
      • dadamssg has quit
      • dm3 has quit
      • dm3 joined the channel
      • Mixologi- joined the channel
      • javajolt has quit
      • michael_mbp joined the channel
      • Mixologic_ joined the channel
      • Mixologic joined the channel
      • Mixologi- joined the channel
      • bmurt joined the channel
      • Mixologic_ joined the channel
      • Mixologi| joined the channel
      • Hazelesque joined the channel
      • Hazelesque joined the channel
      • Mixologic_ joined the channel
      • _vmdave joined the channel
      • sauraus has quit
      • k-dawg has quit
      • _vmdave
        does anyone know what would cause a vagrant windows guest to just shutdown and destroy automatically after being provisioned? it also gives a whole burp of code about winrm stuff that doesnt mean much
      • ==> DC02: Running provisioner: shell...
      • ==> DC02: Forcing shutdown of VM...
      • ==> DC02: Destroying VM and associated drives...
      • ==> DC02: Running cleanup tasks for 'shell' provisioner...
      • ==> DC02: Running cleanup tasks for 'shell' provisioner...
      • ==> DC02: Running cleanup tasks for 'shell' provisioner...
      • ==> DC02: Running cleanup tasks for 'shell' provisioner...
      • (WinRM::FS::WinRMUploadError)gems/gems/winrm-fs-0.2.2/lib/winrm-fs/core/command_executor.rb:59:in `assert_command_success': powershelln#< CLIXML
      • <Objs Version="1.1.0.1" xmlns="http://schemas.microsoft.com/powersh... S="Error">Exception calling "Open" with "3" argument(s): "The process cannot access the _x000D__x000A_</S><S S="Error">file 'C:tmpvagrant-shell.bat' because it is being used by another process."_x000D__x000A_</S><S S="Error">At line:6 char:3_x000D__x000A_</S><S S="Error">+ $file = [System.IO.File]::Open($path,_x000D__x000A_</S><S S="Error">+
      • ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~_x000D__x000A_</S><S S="Error"> + CategoryInfo : NotSpecified: (:) [], MethodInvocationException_x000D__x000A_</S><S S="Error"> + FullyQualifiedErrorId : IOException_x000D__x000A_</S><S S="Error"> _x000D__x000A_</S><S S="Error">Multiple ambiguous overloads found for "ComputeHash" and the argument count: _x000D__x000A_</S><S S="Error">"1"._x000D__x000A_</S><S S="Error">At line:8
      • char:3_x000D__x000A_</S><S S="Error">+ $md5 = ([System.BitConverter]::ToString($cryptoProv.ComputeHash($file)))_x000D__x000A_</S><S S="Error">+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~_x000D__x000A_</S><S S="Error"> + CategoryInfo : NotSpecified: (:) [], MethodException_x000D__x000A_</S><S S="Error"> + FullyQualifiedErrorId : MethodCountCouldNotFindBest_x000D__x000A_</S><S S="Error">
      • _x000D__x000A_</S><S S="Error">You cannot call a method on a null-valued expression._x000D__x000A_</S><S S="Error">At line:9 char:3_x000D__x000A_</S><S S="Error">+ $md5 = $md5.Replace("-","").ToLower()_x000D__x000A_</S><S S="Error">+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~_x000D__x000A_</S><S S="Error"> + CategoryInfo : InvalidOperation: (:) [], RuntimeException_x000D__x000A_</S><S S="Error"> + FullyQualifiedErrorId :
      • InvokeMethodOnNull_x000D__x000A_</S><S S="Error"> _x000D__x000A_</S><S S="Error">You cannot call a method on a null-valued expression._x000D__x000A_</S><S S="Error">At line:10 char:3_x000D__x000A_</S><S S="Error">+ $file.Close()_x000D__x000A_</S><S S="Error">+ ~~~~~~~~~~~~~_x000D__x000A_</S><S S="Error"> + CategoryInfo : InvalidOperation: (:) [], RuntimeException_x000D__x000A_</S><S S="Error"> + FullyQualifiedErrorId :
      • InvokeMethodOnNull_x000D__x000A_</S><S S="Error"> _x000D__x000A_</S></Objs>
      • Mixologi- joined the channel
      • Mixologi| joined the channel
      • dmarr joined the channel
      • Mixologic_ joined the channel
      • necrogami joined the channel
      • Mixologi- joined the channel
      • iraw_ joined the channel
      • Mixologi| joined the channel
      • ira__ has quit
      • Mixologic_ joined the channel
      • mylu joined the channel
      • pocketprotector joined the channel
      • Mixologic joined the channel
      • Mixologic_ joined the channel
      • m0ltar joined the channel
      • Mixologi- joined the channel
      • Mixologic has quit
      • tmclaugh[work] joined the channel
      • Mixologic joined the channel
      • Mixologic_ has quit
      • Mixologic_ joined the channel
      • Nikesh joined the channel
      • alaird has quit
      • Mixologi- joined the channel
      • yhchiang has quit
      • Nikesh
        I'm trying to copy a VM over from one machine to another. Previously this worked for me -> http://stackoverflow.com/a/23363832/4114661 but now when I do `vagrant up` it starts to download the base box from remote host
      • Mixologic_ joined the channel
      • Mixologi- joined the channel
      • nettoweb joined the channel
      • Mixologic_ has quit
      • shortdudey123 has quit
      • linux_dr has quit
      • shortdudey123 joined the channel
      • Mixologic_ joined the channel
      • mylu has quit
      • Mixologi| joined the channel
      • Mixologi- joined the channel
      • ajw0100 has quit
      • nettoweb has quit
      • Mixologic joined the channel
      • Mixologic_ joined the channel
      • Mixologi- joined the channel
      • benlovell joined the channel
      • Mixologic_ has quit
      • Mixologic_ joined the channel
      • benlovell has quit
      • Mixologi| joined the channel
      • Mixologic_ joined the channel
      • m0ltar has quit
      • greves joined the channel
      • Mixologic joined the channel
      • Giordano joined the channel
      • d21anthony joined the channel
      • Giordano
        hey guys, I'm running "ubuntu/trusty64" here with vagrant and I got a little problem, I'm able to execute a script if I'm inside the folder but not outside. It say's the file don't exist when I'm outside the folder. Can someone give me a hand?
      • Giordano has quit
      • Mixologic_ joined the channel
      • Giordano joined the channel
      • hey guys, I'm running "ubuntu/trusty64" with vagrant, and I can't execute scripts when I'm outside the folder the script is in. It gives me a message saying the file doesn't exist. Could someone give me a help?
      • dadamssg joined the channel
      • Mixologic joined the channel
      • Mixologi- joined the channel
      • Mixologic_ joined the channel
      • iraw_ joined the channel
      • alaird joined the channel
      • Mixologi| joined the channel
      • Mixologi- has quit
      • theskillwithin joined the channel
      • Mixologi- joined the channel
      • d21anthony has quit
      • dgutierrez1287 joined the channel
      • Mixologic_ joined the channel
      • Mixologi| joined the channel
      • bmurt has quit
      • bmurt joined the channel
      • nettoweb joined the channel
      • Mixologic joined the channel
      • nettoweb joined the channel
      • nettoweb has quit
      • Giordano joined the channel
      • Mixologic_ joined the channel
      • Mixologic joined the channel
      • Mixologi- joined the channel
      • spvensko has quit
      • Mixologic_ joined the channel
      • Intensity joined the channel
      • Mixologic joined the channel
      • Giordano joined the channel
      • Mixologi- joined the channel
      • hey, I can't execute binary files by specifiying their paths inside a shared folder. Bash say's ": No such file or directory" can someone help me?